Aktiviteter udendørs

Team X uddelte til syge børn i Esbjerg og omegn

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det Esbjergbaseret cykelvelgørenhedshold Team X uddelte donationer for 400.000 kr til 64 børn og unge, der er ramt af sygdom eller anden ulykke. 

Sydvestjysk sygehus dannede fredag i denne uge rammen for uddelingen til børnene og deres familier, hvor også Esbjergs borgmester Johnny Frost Rasmussen, der er projektor for cykelholdet deltog. 

De 64 donationer går til opmuntrende aktiviteter som kan lindre sygdoms- og ulykkeramte børns dagligdag. Det var ligefra shoppingkort til gågaden i Esbjerg over ture til Legoland eller København til en donation af en rejse på 30.000 kr. 

En af forældrene redaktionen lagde mærke til brød ud i tåre da dennes barn fik en donation på en rejse til London, som vakte kæmpe glæde hos denne familie. 

Team X består af flere ryttere som tidligere har cyklet for Team Rynkeby, men hvor de nu har dannet deres lokale velgørenhedscykelhold i Esbjerg. Cykelholdets to protektorer er hhv borgmester i Esbjerg Jesper Frost Rasmussen og ledende overlæge på børneafdelingen på Sydvestjysk sygehus Christina Bjørn. 

Har du lyst til at støtte Team X så læs mere på deres webside ved at trykke her.

Du kan også følge cykelholdet på Facebook ved at trykke her

Der vil komme en lille video fra arrangementet på sygehuset når denne er oploaded til vores youtubekanal

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search