Aktiviteter udendørs

Monstersejt Monstertruckshow

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Spændende show som Team Klaas præsenterer i 2019

Redaktionen på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk var inviteret til at komme og se årets stunt- og monstertruckshow ifb med åbningen af årets turneforestilling, som fandt sted i Padborg.

Vores beretning er lavet udfra vores manifest og egenrådig beskrivelse af Monstertruckshowet.
I årets show er der både kendte tracks fra sidste sæson, hvor Team Klaas også turnerede i Danmark, men der er også nogle nye og rigtig gode stunts som teamet viser. 

Ifølge de forlydende som Ferie-Fritidsaktiviteter.dk erfarer så har Team Klaas investeret ca 500.000 euro i nye maskiner, heriblandt den nye monstertrucks Cpt Barbossa, som er en absolut oplevelse værd.

90 minutter lang stuntshow fyldt med fart, spænding og motorlyde

I det 90 minutter lange stuntshow fremvises det ene stunt efter det andet og i en af disse bliver publikum også inviteret med til at deltage. Hele showet er fyldt med fart, spænding, motorlarm og glæde.

Vores anmelderpiger som vi havde med var meget begejstret for den nye Monstertruck, som virkelighed kan høres, mærkes og skal bare ses. 

Kort fortalt er det en stuntshow som vi kun kan beanfale at man køber en billet til at komme ind og se. 

Et af de stunts der virkelig gav et gys i maven og hjertet var da Dustin Klaas skulle lave stuntet med bilbowling. Da det bliver udført ryger bilen han kører imod ned over hans bil og maser taget på denne. Der går et lille stykke tid før os publikum kan se at han kommer ud af bilen med en styrthjælm der var knækket ved fronten. 

Stuntene er ikke nogen som man skal prøve med sine egne biler, da der skal erfaring til for at udføre disse. 

Teamet tog også godt hånd om sikkerheden kunne man se, så de forskellige stunts kunne udføres uden at det var til fare for stuntmændene eller publikum. 

Jeres udsendte blev et par gange bedt om at gå længere væk bag det opstillede hegn af hensyn til sikkerheden. 

Du kan på teamets webside læse mere om hvornår de kommer nær dig - tryk her for at komme til websiden eller du kan også følge dem på facebook MonsterTruck Stuntshow Team Klaas ved at trykke her

H
ar du en bil som kan bruges ifb med showet så læs mere på teamets webside ved at trykke på overstående link. Der bruges 4-5 brugte biler pr show.

Stjerner: 5 stjerner for det flotte show som fortjerner at man kommer ind og ser det.

Lidt indtryk fra showet i Padborg

Herunder er der lidt indtryk fra åbningsshowet i Padborg, hvor starten på årets turne begyndte. 

Tryk på det enkelte foto og det vil åbne i større format. 

Social & newsletter

Search